Lahjat rakkaille

Lahjat rakkaille

Käpyseni-jersey on odottanut muodonmuutosta kankaasta paidaksi jo pidempään. Tämä oli oikeastaan tilaustyö, sillä äitini toivoi paitaa jo syksyllä. En kuitenkaan ikinä ehtinyt ommella sitä, joten projekti siirtyi ja siirtyi..

Noshin iki-ihanaa kettukangasta himoitsin jo sen tullessa alkujaan myyntiin, mutta saituuksissani en sitä raaskinut ostaa. Myöhemmin kankaan hinta nousi kangashamstereissakin pilviin, ja luovuin koko ajatuksesta. Vähän ennen joulua kangasta ilmeistyi 2-laatuisena Noshin omaan verkkokauppaan, enkä enää harkinnut kankaan ostamista hetkeäkään. Tämä kettu on kuin tehty miehelleni 🙂 En tiedä, mikä tästä tekee 2-laatuisen. En löytänyt mitään vikaa kankaasta – joskaan en sellaista kovasti etsinytkään.

Äitini käpypaitaan käytin kaavojen pohjana oman paitani raglankaavaa. En tiedä, voiko tätä enää samoilla kaavoilla piirrettynä, sillä muutokset olivat melkoisia 🙂 Helmaan piirsin ensin oravan jo toisenkin, mutta ne olivat kaikki rumia, joten päädyin lopulta käpyyn, jonka applikoin ruskeasta velourista.

Mieheni kettu-t-paita on samalla hyväksi havaitulla SK:n kaavalla tehty kuin aiemmatkin paidat. Nyt noita t-paitoja alkaakin jo olla tarpeeksi, ja seuraavana minun pitää alkaa ajatella farkkuja tai collegapaitoja – jos uskallan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *