Jatkopätkät lahkeisiin

Jatkopätkät lahkeisiin

Syksyllä ompelemani välikausihaalarit saivat lahkeisiinsa jatkopätkät ihan vain sateisen uudenvuoden kunniaksi. Lahkeet olivat alkujaankin liian lyhyet, eivätkä ne riittäneet enää kuin juuri ja juuri nilkkoihin. Koska ulkovaatteissa olisi kiva voida vaikka istua, kyykkiä tai kulkea selkäreppumatkalaisena, ostin kangashamstereista määrämittaisen palan piparikukkaa ja pidensin housut. Nyt ne on just hyvät 🙂

4 comments

Voi miten ihanat, pitäisköhän minunkin tehdä jotain noista kaapissa lymyävistä puleista 😉

Alkuperäisissäkin oli kukkaraita, sillä ruskeaa mikrokuitukangasta oli liian vähän (tein haalarit kokonaan eri kankaiden jämistä). Tosin se raita oli vain 1,5 senttiä leveä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *