Kalat frillassa

Kalat frillassa

 Olen ihastunut ikihyviksi aiemmin ompelemaani minikukkamekkoon. Päätin jo kylpytakkia leikatessani, että käytän loput ihanasta Laulukala-kankaasta omaan hameeseen. Koska kalakangasta ei ollut käytännössä yhtään tämän enempää, tein ylemmän frillan Metsolan oranssista joustiksesta, jota sitäkään ei ollut juuri tätä enempää. Sopivaa resoria kotoa ei löytynyt, joten se piti tänä aamuna hakea Eurokankaasta. Kyllä nyt kelpaa äidinkin söpöillä 🙂

5 comments

Onpa kiva. Mä mietin viime kesänä tän tyyppisen hamosen tekemistä mutta en ole vieläkään sitä tehnyt. Jospa ensi kesänä. 🙂

Kesää mäkin tätä ommellessa ajattelin. Mulla on sellainen toppimallinen mikäs tankini se mahtaa ollakaan, uima-asu siis, jossa on valkoisia palloja tummansinisellä pohjalla. Kuvittelisin tämä käyvän täydellisesti yhteen sen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *