Pikkuiset kultakalat lammessa ui..

Pikkuiset kultakalat lammessa ui..

Kun vanhan kylpytakin hihat yltävät enää melkein ranteisiin ja helma melkein pyllyyn, tarvitaan ehdottomasti uusi kylpytakki. Ja tällainen siitä sitten tuli:

Joulualeista katselin jo valmistakin kylpytakkia, mutta koska etukappaleessa ei ollut ainuttakaan kokonaista kuviota, eikä kohdistuksista ollut tietoakaan, en voinut ostaa mokomaa.

Ostin Selian Laulukalan alkujaan itselleni, mutta en sitten osannutkaan tehdä siitä mitään. Onneksi tajusin leikellä sen kylpytakiksi. Mihin muuhun käyttötarkoitukseen tämä voisikaan paremmin sopia?

Kaavat ovat Ottobresta (3/2012) kovasti muokattuina, kankaat Selialta ja Metsolalta, nepparit Jätti-Rätistä.

5 comments

tuli kyllä ihana. mä olen miettinyt että koska mulla on tuota taikametsäjoustofroteeta aika paljon niin että siitä voisin ainakin tytölle tehdä kylpytakin.

Pohdin pitkään, pitäiskö kylpytakin froteen olla kaksipuoleista, mutta sitten katsoin, että pojan vanhakin takki on tällaista yksipuoleista froteeta. Tuo laulukala on aika pitkälti samanpaksuista kuin taikametsä. Kanteissa käytetty Metsolan joustis olisi ollut liian ohuttaa kylpytakkiin. Nämä paksut joustikset on kyllä tosi ihania 🙂

Aivan mielettömän ihana kylpytakki, joka voittaa kaupan valmistarjonnan mennen tullen. Mulle on käynyt Laulukalan kanssa niin etten raaski sitä käyttää mihinkään. Mutta pakkohan se on jossain vaiheessa uskaltaa ottaa työn alle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *