Lämmintä käsille

Lämmintä käsille

Anoppi oli vielä joululahjaa vailla, joten päätin neuloa hänelle pikapikaa kynsikkäät. Langaksi valikoitui Novitan Puron Pakkasyö, sillä sitä sattui löytymään varastoista. Neuloin näitä ensin keltaisesta Nallesta, mutta tajusin käsineen puolessavälissä, että kuvio oli vasemman käden käsineestä, peukalo oikeasta.. Purin siis käsineen ja etsin paksumman langan, jotta ehtisin saada käsineet valmiiksi joulun pyhien aikana.

Nämä on sovellettu Moda-lehden (5/2011) mallista Punaiset palmikkoneuleiset kädenlämmittimet. Kämmenpuolen sileä neule unohtui (sielläkin on lettejä), varsi on lyhyempi sekä kuvioita ja silmukoita vähemmän. Peukalon lisäyksetkin aloitin väärässä kohtaa, joten eipä näissä paljoa ole samaa alkuperäisen mallin kanssa 🙂

2 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *