Pikku bambino

Pikku bambino

Bambipaita syntyi hyväntekeväisyysprojektin sivutuotteena. Onneksi löysin kankaan nyt enkä ensi kesänä, sillä se riitti juuri ja juuri koon 98 paitaan. Bambia jäi tämän jälkeen jäljelle viiden sentin suikale. Nyt voimmekin sitten samistella Vilhon kanssa bambeissamme. En ole ehtinyt sovittaa tätä paitaa kisuhaalarin kanssa, mutta kuvittelisin niiden sopivan yhteen täydellisesti.

Tässä vielä koottuna kuviksi kaikki Tyksiin lähtevät vaatteet:


Loppuun vielä muistutus Majapuun ompelukilpailusta. Tunikani löytyvät aikuistenvaatteista, ja niitä voi äänestää numeroilla 9 ja 10!

1 comments

Oletpas ollut ahkera ja ihanaa, että jaksat ommella myös hyväntekeväisyyteen. Minua ainakin vastasyntyneiden teho-osastolla ollessa (vuonna 2004) lämmitti, että sain tyttärelleni päälle nättejä vaatteita vaikka en saanut häntä pitääkään sylissä. Pienillä asioilla on siinä kohdassa uskomattoman suuri merkitys!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *