Mau-haalari

Mau-haalari

Tämä kangas oli pakko saada erityisesti siksi, että edellinen Vilhon haalarinkangas päätyi omaksi mekokseni. Sain kankaan torstaina suoraan töihin toimitettuna (kiitos siitä), perjantaina ehdin pestä sen ja lauantaina ompelin haalarin.

Resoria minun ei tarvinnut edes miettiä. Katselin haalarin kappaleita ja yhtäkkiä näin tuon marjapuuronpunaisen resorin haalarin kantteina. Koska punainen resori on rullalla olevaa valmista kanttileveyttä, laitoin lahkeisiin mustat resorit.

Neulos on Majapuulta, marjapuuronpunainen resori anopilta ja musta resori omista varastoista. Kaavat on sovellettu Ottobren Mustikka-haalarista kokoon 98.

Ainiin, Majapuun ompelukilpailun äänestys alkaa maanantaina 21.1. Voit käydä äänestämässä minua TÄÄLLÄ! Ompelukseni löytyvät B-kategoriasta numeroilla 9 ja 10!

1 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *