Pissanpitävät housut

Pissanpitävät housut

Vannomatta paras? Väitin pitkään, etten koskaan tule tekemään vaippoja, sillä ne ovat tylsiä. Eilen illalla päätin kuitenkin piirtää harkkahousuille kaavat, joilla sitten tein yhdet koepöksyt. Vilhon kommentti housuja sovitettaessa oli: Hyvä!

Tänään pääsin töistä hyvissä ajoin ja tehtyäni päivällisen uuniin valmistumaan kiipesin yläkerran ompeluhuoneeseen ja ompelin kolmet harkkarit. Nämä jos jotkut ovat pikasurautuksia. Kolmet housut tunnissa on aika hyvä saldo! Ja hyviä ovat, kuin pikkuhousuja, mutta pitävät pienet pisut sisällään.

Sen verran pitää mainostaa, että näiden mallin alkuperä on Haituvan mitä mainioimmista harkkareista! Raitakankaat ovat Jätti-Rätistä, sisäosan luomuhamppucollege Raision kangaskaupasta ja sammakot jostain nettikaupasta aikoja sitten ostettu. Vihreissä raitahousuissa on vyötäröllä tosi hienoa öttiäiskuminauhaa, jonka ostin muistaakseni Haituvalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *