Lintumekossa

Lintumekossa

Ajattelin, ettei mikään voi olla ihanampaa kuin Majapuun vadelmaneulos. Enää en ole niin varma. Tässä on sille aika kova kilpailija, nimittäin Majapuun lintuneulos. Pehmeä, ihana, joustava, lämmin. 

Joku juttu tähän vanhalla mallilla tehtyyn mekkoon piti saada. Tein siis hihansuihin koristekanttaukset ja -napit. Jopa nämä onnistuivat lähes täydellisesti. Lopuksi vielä vähän sovinnaisempi sovituskuva, anteeksi hyppelyn aiheuttamat rypyt helmassa. En lähtenyt silittämään vaatetta kesken kuvausten 🙂

Neulos Majapuulta, resori omista varastoista ja napit jo lopettaneesta ompelimo Minttumaariasta Turusta.

18 comments

Kaunis ja näyttääkin lämpimältä 🙂 Ihana tyyli, ja nuo hihojen yksityiskohdat – aivan hirmuisen kiva oivallus!

Mietin noita hihoja aika pitkään, ensin yksin ja sitten vielä äitini kanssa. En jaksanut alkaa tehdä niitä, kun koin tekeväni ne vain näyttääkseni, että tällaistakin osaan. Niillä piti olla tehtävä. Oikea paikka löytyi juuri käyttötarkoituksen myötä. Vadelmatunikassa samanmittaiset hihat venyvät ja menevät ryppyyn käytössä. Uskoisin noiden halkioiden estävän samaa tapahtumasta tälle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *