Ideoita sohvatyynyiksi

Ideoita sohvatyynyiksi
Tuleva sohvamme tarvitsee kaverikseen uusia sohvatyynyjä. Koska sohva on verhoiltu yksivärisellä kankaalla, haluan tyynyjen olevan kuviollisia. Olohuoneemme on tällä hetkellä varsin ruskeavoittoinen, joten se kaipaa kepeyttä ja väriä 🙂 Pari kuvaa olohuoneesta löytyy pääsiäispostauksesta. Suurin suosikkinen kangasvaihtoehdoista onkin Marimekon Kuusama.
Marimekko Kuusama
Marimekko Jurmo
Marimekko Iltavilli
Marimekko Putkinotko
 Vallila Interior Inkivääri
Vallila Interior Kelohonka
Vallila Interior Lovebirds
Vallila Interior Metsäruusu
Vallila Interior Rakkaus
Finlayson Kaulaketju
Finlayson Lei
Finlayson Rannekoru
Finlayson Keisari
 Ikea Majken
Ikea Stockholm
Kuvat lainattu ko. yritysten verkkosivuilta.

3 comments

Meillä on niin mustavalkoista, vaikka kovasti muka yritän ostaa pirtsakan värisiä tyynyjä ja päädyn sit kuitenkin aina mustavalkoiseen 😀 Pitäs ottaa tehtäväksi hommata kesää vasten edes pari värikästä päällistä 🙂

Kuusama on kaunis. Minä olen himoinnut Kelohonkaa, tarvitsisi rauhallisen, ison ja selkeän tilan, niin sopisi verhoiksi. Meillä ei ole sellaista… Meillä olohuone harmaa-valkoinen perussävyiltään, mukana ruskeaa ja kauden värejä, tällä hetkellä vihreää. 🙂 Minä olen suunnitellut päällystäväni sohvan istuintyynyt irtohupuilla, niin tulee olohuoneeseen vähän väriä ja säilyy sohvan omat tyynyt siistimpinä.

Kiva kun olet liittynyt blogini lukijaksi!

Mun kotini meinaa aina mennä vähän turhankin riemunkirjavaksi 🙂 Tämän vuoden kesäprojekti on turhan tavaran vähentäminen. 2 vuotta sitten tein viimeksi saman urakan ja silloin lähti kierrätyskeskukseen monta autolastillista tavaraa, mutta kyllä täällä vieläkin olisi vaikka mitä ylimääräistä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *