Pupuja kaksivuotiaalle

Pupuja kaksivuotiaalle

Meillä on juhlittu tänä viikonloppuna 2-vuotissynttäreitä. Vilho sai itse valita kankaan varastoistani, ja suosikiksi pääsi – ei kovin yllättäen – Ikasyrin pitkään marinoitu pupujersey. Sitä ei ollut aivan riittävästi kokonaiseen paitaan, joten tein etukappaleen osittain Ikasyrin mustasta jerseystä, jota ostin joku aika sitten epäonnisia legginsejä varten (jotka ehtivät kadota ennen bloggausta..). Applikointi on samanmuotoinen kuin juhlien kutsukortit eli kakkonen. Kirkkaanoranssi resori vähän häiritsee, mutta en lähtenyt sitä vaihtamaan, vaikka kerran jo purin sen ja ompelin uudelleen.

Olen moneen kertaan lukenut, miten helppoa on ommella resori pääntielle saumurille ja tikata saumurisauma sitten. Näköjään minä en siihen pysty, vaan saadakseni siistin kanttauksen pääntielle minun täytyy tehdä kolminkertainen taitos ja kiinnittää resorin nurjanpuolen reuna tikkauksella. Tämän tikkasin kaksoisneulalla, jolloin sain resorinvärisen tikin resorin puolelle ja mustan tikin paidan puolelle. Olen tällä kertaa erittäin tyytyväinen työn jälkeen 🙂 Osa kuvista on otettu ennen paidan silitystä, joten applikointi vielä vähän aaltoilee. Ostin jostain liian kovaa repäisytukikangasta. Kun sen repäisee irti, applikointi venyy aina, oli kuinka varovainen tahansa 🙁 Ensi kerralla tarkistan, että saan varmasti Vlieselinen tukikangasta.

Myös housut ovat uudet. Tein ne edellisten housujen (Funky Boy, OB 4/2012) kaavoja muunnellen. Väljensin niitä vähän joka suuntaan, jätin etutaskut pois sekä laitoin lahkeisiin ja vyötärölle resorit.

Vilho halusi suklaakakun. Tämän kakun sisältä löytyykin suklaata, kahvia ja banaania. Lähimarketin laajoista valikoimista johtuen kakusta tuli vaaleanpunainen 🙂 Puputeema kuitenkin jatkuu. Porkkanat ostin valmiina, mutta muu on omaa näpertelyä.

Tässä vielä oikean synttäripäivän eli perjantain uusi paita 🙂 Sekin on vanhoista jämistä tehty, ja tämän apinakangaskin taitaa olla Ikasyriltä.

6 comments

Ihanat.

Mie muuten pihinä käytän takana EK:n halvinta kuitukangasta. Kun sen vain pikasilittää (näyttää 2sekunttia silitysrautaa, niin että juuri ja juuri pysyy kiinni) miehustan taakse, niin sen saa revittyä helposti irti.

Hurmaava kaksivuotias uudessa pupupaidassaan! oiiih <3 ja kakkukin näyttää tosi herkulliselta 🙂

Jäi tekstissä mainitsematta, että puput on ehkä kovin juttu tämän pojan elämässä 😀 Voittaa mennen tullen kaikki autot ja muut eläimet.

Ihana kakku!

Mulla on kanssa sellaista liian tiukkaa repäisykangasta. =( Ja sitä vaan riittää ja riittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *