Superstretchit

Superstretchit

 Ei kovin häävit poseeraukset, mutta eipä ole housutkaan 🙂 Ostin tämän vakosametin joskus neliöliinaa varten, mutta päädyin toiseen kankaaseen. Nyt totesin tämän tosi joustavaksi, ja kangastakin oli juuri riittävästi housuihin. Nämä ovat nyt vähän väljät, mutta olkoot.

Kuvassa etukappaleiden poikkisaumat häviävät täysin, mutta edessä on polven alapuolella vino poiikisauma, joka jatkuu lahkeesta toiseen samassa linjassa. Kangasta ei siis ollut ihan tarpeeksi neljään täyspitkään lahkeeseen 🙂

6 comments

Minusta nämä ovat hienot. Kunnioitan kyllä kaikkia, jotka onnistuvat ompelemaan itselleen tällaiset istuvat housut. Tämä on sellainen haaste, johon en toistaiseksi ole uskaltanut koskea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *