Perhosia vatsalla

Perhosia vatsalla

Ikasyrin ihanat perhoset lensivät suoraan sydämeeni! Kun vielä satuin kuulemaan, että ne ovat samaa superpehmeää luomujerseytä kuin leijonatkin, päätös oli tehty. Tätä meille, ja mieluiten mahdollisimman paljon 🙂 Aika pitkä pätkä tätä vihreää ja samaa harmaana odottaa vielä leikkuuta ja ompelua. Mallia otin edellisestä ompelemastani topista mutta levensin helmaa A-malliseksi. Tämä on I-H-A-N-A!

7 comments

Se leijonakangas on kyllä ihanan pehmeätä, että jos samaa sarjaa on, niin taatusti pehmoinen päällä. T: Irmeli

Ompas kyllä kivan näköinen vaatteena, kankaana ei niinkään aiheuttanut ylimääräisiä tykytyksiä, mutta tämä tosiaan on I-H-A-N-A <3 ja tuo vihreän sävy on tosi kaunis, sopii sulle!

Kaunis! Jossakin toisessakin blogissa jo kommentoin, että perhoset alkavat sykähdyttää minuakin, nyt kun niitä näkee vaatteena. Ja kun vielä tietää, miten ihanan pehmeää kangas on… Jokohan kohta napsuu…? 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *