50 lukijaa!

50 lukijaa!

Tervetuloa viideskymmenes lukija ja kaikki muutkin! Onpa ihanaa nähdä, että teitä on jo näin paljon 🙂 Käsitöiden teko takkuaa, kun täytyy tehdä töitä.. Minun täytyy tehdä toukokuussa täysiä työviikkoja, jotta saamme kesäkuun ensimmäisellä viikolla pojan hoidon järjestettyä jotenkin. Hoitotätimummi nimittäin lähtee lomamatkalle silloin, ja mieheni sai yllättäen kesätöitä. Koitan siis tehdä nyt itselleni mahdollisimman monta vapaapäivää.

Ihana mustikkaveloursetti odottaa Royal-tuotteen pakettia, jossa on (toivottavasti) sopivanvärinen vetoketju huppariin. Housut ovat jo pientä kuminauhan kiristystä vaille valmiit.

Löysin vihdoin netistä mallikuvan ikuisuusprojektistani. Teen siis yhä jo joskus aiemmin mainitsemaani pitsineuletta. Malli on Rowanin Honeysuckle:

Oma tekeleeni on vasta tällainen mytty:

Itse asiassa se on jo vähän tuota kuvaa pidemmällä, viimeinen pitsikuvio on jo menossa. Tosin hihat tuohon pitää sitten vielä tehdä… Ehkä yhden suurimmista käsitöihin liittyvistä kauhunhetkistä koin noin viikko sitten, kun rakas lapsukaiseni selkäni takana sanoi yhtäkkiä ”LEIKKAA!!” ja samalla kuului saksien ääni. Sakset oli tähdätty KESKELLE pitsineulettani. Onni onnettomuudessa oli, että Vilho osui saksilla pyöröpuikkoon ja vain kaksi lankaa katkesi. Jouduin purkamaan vain yhden kierroksen. Sen jälkeen Vilho on aina sakset nähdessään sanonut: ”Laatikkoon” ja lähtenyt viemään saksia keittiön laatikkoon. Taisimme molemmat säikähtää yhtä paljon. Minä käsityöni puolesta ja poika äitinsä reaktiota.

3 comments

Kiitos vaan! Mina taisin olla se 50. lukija! KAAK! Tuollaisia kauhunhetkia ei saisi olla. Mutta kylla taallakin on saksien kanssa isompi siekkaillut…… minunkin reaktio taisi olla aikamoinen tyttaren mielesta kun meni leikkomaan mun kangaspinosta ja viela keskelta kangasta. Tervetuloa vastavierailulle kurkkimaan jos kiinnostaa: teatots.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *