Kesävermettä

Kesävermettä
Vilholla alkoi olla kesävaatteet niin sanotusti kortilla.. Hän siis omisti peräti kolmet shortsit ja t-paitoja oli kolme tai neljä, kaikki serkkujen vanhoja. Näin lomaviikon kunniaksi päätin ommella niitä lisää. No eihän näillä hellesäillä ompelukoneen vierellä kovin hyvin viihtynyt, ja näiden ompeluun menikin koko viikko! Tämä ensimmäinen setti tosin valmistui yksien päiväunien aikana tänään 🙂 
Raitajersey on Seliasta ja ruskea joustocollege Kestovaippakaupasta. Olen aivan rakastunut tuohon joustocollegeen! Ihana materiaali! Punaiset shortsit on puoliksi Nanson collegesta ja puoliksi Jätti-Rätin collegesta. Kankaat olivat onneksi samanväriset 😉 Leikkasin nimittäin Nanson collegejämistä YHDEN etukappaleen ja YHDEN takakappaleen ja olin valtavan onnellinen, kun pieni kangas riitti shortseihin… No se onni loppui lyhyeen, kun meinasin aloittaa ompelun. Ihan käsittämätöntä. Ihan kuin mä en olisi housuja ennen leikannut :O Noihin shortseihin testasin myös saumurini nelilankaista peitetikkiä, joka onkin aika pätevän näköinen. Tosin tikin pituus pitäisi kyllä vetää ihan suurimmilleen, jotta tikkaus näyttäisi hyvältä. Shortsit ovat kokoa 104 ja malli Ottobresta (Sporty Pocket, 3/2013).
T-paidat on leikelty jämäkankaista. Osasta sai enemmän kappaleita, osasta vähemmän. Apinapaidassa on keltainen selkä, samoin kalastavat karhut -paidassa on sinapinvärinen selkä. T-paidat ovat kokoa 98 ja tämäkin kaava on Ottobresta (Brave Fireman, 3/2013).

1 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *