Hippie-poika

Hippie-poika

Pieni hippipoikani sai Suomeen kesään sopivan setin. Sekä takki että housut on tehty Metsolan joustofroteesta. Ostin Metsolan Hippietä (kukkakangas) jo aiemmin punaisena, ja tietenkin myös tätä ruskeaa oli pakko saada. Hupparin kaava on sama kuin mustikkahupparissa (OB 4/2013). Housut muokkasin vanhoista pyjamanhousujen kaavoista: pituutta lisää ja leveyttä pois. Tää on kokonaisuutena superihana, vaikka kylmänkeltainen resori ei olekaan lainkaan oikean värinen.

Housuihin ole todella tyytyväinen. Nämä eivät ole mitkään superisot pussihousut, vaan tuollaiset oikein mukavanoloiset. Tein testihousut ensin yksivärisestä collegesta, mutta niissä ei ole mitään erityisen kuvauksellista, vaikka ovatkin hyvänmalliset. Hupparin kaava on sen sijaan jo lähtökohtaisesti niin sopiva, ettei sille tarvinnut tehdä mitään. Koko siinä on 104.

 

6 comments

Kylläpäs näyttää pystyraidat kivoilta, vaikka en itse niistä oikein pidä. Olet onnistunut tässä 🙂

Kiitos, ennen ompelua housukappaleet näytti aika hassuilta ja yksinäänvvalmiina housuinakin vähän pellepöksyiltä, mutta settinä yhdessä nuo toimii älyttömän hyvin!

Tosi ihana setti. Ja jännä, että raita ja kukka -yhdistelmä näyttää kuitenkin ihan poikamaiselta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *