Matami Vadelma

Matami Vadelma

Majapuun MIELETTÖMÄSTÄ vadelmasta syntyi kuin syntyikin hupparitakki kesäiltoihin. Tilapäisessä mielenhäiriössä ostin tätä vain metrin, eikä metri riitä mihinkään, jos kangas on näin ihanaa! Pesun jälkeen neulosta oli kokonaiset 96 senttiä, joista sitten taioin tämän. Jäljelle jäi vain reippaasti kämmentä pienempää silppua. Mietin pitkään, teenkö tähän vadelmaneuloksesta pienet pyöreät kaulukset, mutta päädyin lopulta resorihuppuun. Eikä muuten ollut hullumpi idea!

Ompelin kaikki saumat sisään, joten tarpeen tullen tämä toimii myös kääntötakkina 🙂 Kaavat on muunneltu Suuri Käsityö -lehden Nuori suunnittelija -talvitakista, mutta muutoksia on niin paljon, etten jaksa etsiä lehden numeroa. Teinitakista puuttui mm. kaikki muotolaskokset. Vadelmaneulos Majapuulta, raitatrikoo, vetoketju ja nyöri Jätti-Rätistä ja nyörin päät ja stopparit Var-itista. Lime resori ostettu FB:n Kangashamstereista.

7 comments

Hieno! Mä ensin katsoin kuvat pikaisesti ja ajattelin, et hui kun olet ollut ahkera ja ommellut kaksi hupparia. Mutta sähän olit ollut vieläkin ahkerampi ja ommellut kääntötakin. Huh! Nostan hattua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *