Omenakukkia talvivauvalle

Omenakukkia talvivauvalle

Söpöysvaroitus! Tästä tuli niin mielettömän ihana, että vaikka se olisi kuinka epäkäytännöllinen, niin silti tämä pääsee kevyesti top5 ihanimmat vauvanvaatteet ikinä -listalle! Kääk, miten mä maltan odottaa marraskuuhun, joulukuusta puhumattakaan?!

Neulos on tietysti Majapuulta, samoin resorit. Vetoketjut löytyivät Va-Ritista, fleece ja hupun trikoo Selialta. Nyöri, narunpäät ja välivanu ovat Jätti-Rätistä. Kaava on muokattu Ottobren jumpsuitista  (4/2012). Koko on 62 🙂

 

Myssy on Metsolan Hippietä, resori samaa kuin haalarissa. Poseeraamaan pääsi Eveliina-nukkeni 🙂 Taustalla näkyy Tilkkukorista ostamastani Naapuri-puuvillasta tehty verho. Parempi bloggaus siitä tulossa, kunhan saamme olohuoneen kuvattavaan kuntoon remontin jäljiltä 🙂

12 comments

Voi apua, söpöysvaroitus ei ollut lainkaan turha. Tämä on yli-ihana kuosi vauvalle ja käytännöllisen oloinen toteutus. Vauvakuume tulee pelkästä ihailusta.

Ei tuo kovin epäkäytännölliseltä ainakaan näytä, päinvastoin.
Ja kuten itse sanoit; aivan ihanalta! Kiva muokkaus tuo kaksoisvetoketju!

Aivan mahtava haalari,tuo kaksoisvetoketju onkin hyvä idea! Mun täytyy varmaan vähän matkia tätä…

Voi mahdoton miten ihana talvihaalari, voi kun olisin omatkin talvivauvani saanut pukea noin kauniiseen pukuun (Valmispukuja olen käyttänyt, Lindexin fleecehaalarit yltävät johonkin 50% söpöyteen tuon sinun tekemän rinnalla)! Kyllä näyttää tosi käytännölliseltä kahden vetskarin ansiosta… Ja värit, nam!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *