Kotimaista designia keväänvihreillä mausteilla

Kotimaista designia keväänvihreillä mausteilla

No niin, lopulta vähän jotain kotipäivitystä. Koska vanhat verhot eivät sopineet yhteen sohvatyynyjen kanssa, oli minun tehtävä myös uudet verhot. Uuden verhon myötä huomasin, ettei akustiikkalevy(je)n päällinen enää sovi verhojen kanssa yhteen, joten minun oli päällystettävä myös ne uudelleen. Tosin huonekalujen pyörittelyn seurauksena vain toinen niistä mahtui enää seinällekään.

Ostin verhokangasta kurjan knaftisti, ja uusi verho on muutaman sentin vanhaa verhoa lyhyempi. En kuitenkin aio tehdä sille mitään. Olkoon noin. Pystyn elämään pituuseron kanssa. Kuten ensimmäisestä kuvasta näkyy, verhon taakse on myös kätevää piilotella ei-haluttuja tavaroita 😉

Järjestyksen muuttamisen seurauksena sain myös toteutettua pitkäaikaisen haaveeni: Kaikki kauniit kaappini ovat nyt vieretysten olohuoneessa, ei erillään ripoteltuina pisin makuuhuoneita. Alimpana on kuvia mieheni tekemästä sohvakalustosta, jonka istuin- ja selkätyynyt verhoilin keväällä.

Verhot ja taulu: Tilkkukori, Naapuri. Sohvan koristetyynyt: Marimekko, Kuusama. Sohvan verhoilukangas: Orient Occident, Connors.

7 comments

Kiitos! Se onkin ehdottomasti meidän kodin hienon huonekalu, vaikka aika paljon noita omatekoisia löytyy 🙂 Odottelen yhä sohvaan, nojatuoliin ja pöytään sopivaa tv-tasoa, joka on ollut viimeistelyjä vaille valmis pian 3 kuukautta 😉

Tosi hieno sohva. Etenkin tykkään noista selkäpuolen yksityiskohdista. Munkin mies on puuseppä, mutta ei meillä noin hienoa sohvaa ole. (Tosin en ole tajunnut pyytääkään.)Hyä tunnelma teidän kotona.

Piti laittaa selkämyskuva sohvasta, kun se on tekijän mukaan hienoin siitä suunnasta 😉 Sohva oli mieheni opinnäytetyö, hän valmistui juuri artesaanipuusepäksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *