Karkkipäivä ja pötkylätyyny

Karkkipäivä ja pötkylätyyny

 Ostin ihanan Selialta sweet days -jerseyn ihan vain vauvanvaatteita varten. Mihin se nyt voisi paremmin sopiakaan? Näköjään se sopi täydellisesti myös Majapuun raitatrikooseen. Raitapaita selvästi huutaisi applikointia, mutta tähän hätään – ja remontin keskelle – en kerta kaikkiaan saanut sellaista aikaseksi. On kai pakko tehdä vielä toinen 😉

Body on toinen laatuaan. Tein Vilholle aikoinaan yhden täysin epäonnistuneen bodyn venekaula-aukolla.. Tämä on Ottobren Kisuliini, johon olen lisännyt neppilistan. Joku kietaisuversio tekisi vielä mieli tehdä…

Edellisestä sohvapostauksesta jäi pois vasta kuvaamisen jälkeen valmistunut pötkylätyyny. Keskiosa on Marimekkoa ja päädyt vanhaa lakanaa. Kiristysnauhat ovat hajonneesta jouluvalosta 🙂 Kätevänä tyttönä tajusin vasta nyt, että oishan tuon t-paidan voinut pukea Vilholle päälle näihin kuviin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *