Etusivu » Kuninkaantuolista lastensängyksi

Kuninkaantuolista lastensängyksi

Huusin tämän ”kuninkaantuolin” joitain vuosia sitten huutokaupasta kahdellakympillä. Se on sitten kulkenut mukanani ja ollut lähinnä tiellä enimmän osan aikaa 🙂 Kun kotia piti alkaa tyhjentämään ylimääräisistä tavaroista, keksin, että tästä tulisi mainio lastensänky. Puuseppäni teki sänkyyn sälepohjan rimoista, ja vaahtomuovipatjat tilasimme Muovikumista. Päällystin patjat Jätti-Rätin puuvillalla, ja tältä se nyt näyttää ”paljaana”.

Koska sängyn yläpuolella seinässä on rumia ruuvinreikiä, tein niitä peittämään lippunauhan. Myös sänky sai uuden – paremmin verhoihin sointuvan – päiväpeiton. Toinen vaihtoehtoinen päiväpeitto on aiemmin tekemäni sydänpeitto. Ainakin tämä näyttää paremmalta kuin se entinen, ja saaja oli aivan haltioissaan kaikesta tästä 🙂

5 thoughts on “Kuninkaantuolista lastensängyksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top