Etana Elli

Etana Elli

Kankaantuhojaiset alkakoot! Yksi laatikollinen kangasta pitäisi saada pois työhuoneesta, eikä uutta saa enää ostaa! Nyt säästetään rahaa tontin lupapapereita varten.

Tilasin tämän collegen joku aika sitten Kestovaippakaupasta, mutta se osoittautui vähän liiankin paksuksi. Näin blogeissa kuitenkin ihania kuvia Ottobren Grandpa (4/2013) mallilla tehdyistä takeista, ja päätin kokeilla kaavaa. Koko tässä on 104, joka tällä kertaa osoittautui aivan liian isoksi. Vilho on hankalassa välikoossa, kun pituutta on jo hyvinkin 97 senttiä. Osa 98-kokoisista vaatteista/kaavoista on jo pieniä, osa 104-kokoisista sopivia, mutta jotkut sitten tällaisia valtavia. Parempi kuitenkin liian iso kuin liian pieni.. Tämä menee varmaan ihan mukavasti joskus syksyllä/talvella. Vilho on etanafani ja aivan haltioissaan tästä! Hän ei olisi millään malttanut riisua sitä pois, kun sovitimme sitä nepparien paikkojen mittausta varten.

4 comments

Ihan huippu!! Ihailin tätä jo saumanvara-ryhmässä, mutta puhelimella kun selailee niin ei sielä tule pahemmin kommentoitua. Mutta tää on kyllä söpö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *