Housuja kaksin kappalein

Housuja kaksin kappalein

 Eihän kesä vielä ole ohitse? Sain vihdoin ja viimein nämä shortsit valmiiksi. Aloitin niiden tekemisen jo varmasti kuukausi sitten, mutta jotenkin ne näyttivät niin tyhmiltä, etten meinannut saada niitä valmiiksi ollenkaan. Nyt, vihdoin valmiina, ne ovatkin ihan kelvolliset. Ei mitenkään erityisen ihanat, mutta ihan jees. En edes viitsi miettiä, montako virhettä näissä on. Ainakaan juuri mikään osa ei tuntunut sopivan yhteen. Vyötärö olisi pitänyt tehdä käänteellä, mutta taskut olisivat silloin hävinneet olemattomiin, joten laitoin kapean vyötärökaitaleen.. Tikkauksia ei kukaan halua nähdä lähempää, en minä ainakaan. Kangas on Metsolasta ja kaavat OB:sta muokattu.

Nämä toiset sen sijaan on ihan huiput 🙂 Tein nämä samoilla kaavoilla/kaavamuutoksilla kuin raitapöksyt aiemmin. Aamulla, kun Vilho näki nämä, eka iloinen kiljahdus oli: ETANAHOUSUT! Hyvin mä olen lapseni kouluttanut 😉 Kangas on Royal-tuotteen iki-ihanaa ohutta joustocollegea. Sain kuin sainkin pienestä 80 sentin pätkästäni housut sekä Vilholle että itselleni. Nää on niin kivat! Raitaresori on Kestovaippakaupasta.

2 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *