Ennen ja jälkeen -paita

Ennen ja jälkeen -paita

Löysin vanhasta Suuri Käsityölehdestä (4/2008) imetyspaidan kaavat ja pitihän niitä sitten kokeilla. Valitsin vanhasat tottumuksesta pienimmän koon eli koon 36 ja leikkasin sen todella pienillä saumavaroilla. Hihat jäivät silti tosi löysiksi, eikä tämä nyt ainakaan tiukka ole muutenkaan, kun möllykkämahakin mahtuu siihen ihan ilman kankaan venymistä. Luultavasti keräilen tässä vielä kilon jos toisenkin ennen talvea, joten uskoisin tämän olevan sopivankokoinen ainakin jossain vaiheessa 🙂

Perhosmetsä-kangas on Royal-tuotteelta, samoin resori. Valkoisen trikoon löysin varastoistani. Jos en olisi lupautunut olemaan ostamatta kankaita, tilaisin tätä lisää! Aivan ihanaa. Mätsäävät housut ovat vielä kesken. Taidan muokata tätä kaavaa vähän ja tehdä vielä toisenkin 🙂

3 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *