Pientä punaista

Pientä punaista

Tulipa sitten ommeltua vielä yhdet potkuhousut ja yksi body. Kaavat ovat samat kuin aiemmissakin, samoin koot. Ehdin jo iloita punaisesta setistä, mutta sitten tajusin, että potkuhousut ovat kokoa 56 ja body kokoa 62, eivätkä ne kyllä varmasti ole sopivia yhtäa aikaa, sen verran pieniltä nuo potkuhousut bodyn vieressä näyttävät. Noh, ovatpahan söpöjä sitten yksikseen 🙂 Sydäntrikoo on Jätti-Rätistä ja pallo- ja raitatrikoo Eurokankaasta. Raitatrikoota oli sen verran vähän, että hihat piti tehdä poikkisaumalla. Enää sitä ei sitten jäänytkään edes tilkkulaatikoon 🙂 En tiedä, mikä ajatuskatko minulla oli, kun leikkasin potkuhousut noin. Keskietu olisi nimittäin pitänyt leikata taitteelta, mutta nyt siinä on sauma.

3 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *