Koossa 56!

Koossa 56!

Sadepäivän ratoksi syntyi – tai pikemminkin valmistui viimein – vähän vauvanvaatteita. Muutama muukin tuli tehtyä, mutta niistä puuttuu vielä nepparit. Ensimmäinen haalari on Ottobren Snail Walk (4/2012) vähän kavennettuna. Tämä malli näyttää mallinukella niin söpöltä 🙂

Toinen haalari on miikkarikopio omilla säädöillä. Kankaana siinä on palasiin purettu 70-lukulainen potkupuku, jossa oli epämääräisiä reikiä muutamassa kohdassa. Ehjistä osista sain kuitenkin koottua vielä haalarit koossa 56. Mittasuhteet ovat siinä jotenkin epäsuhtaiset, eikä kohdistus onnistunut täysin vetoketjun alapäässä. Alempi norsu jää kuitenkin mallinukella ainakin niin alas, ettei siihen kiinnitä huomiota, kun ylempi on ihan kohdallaan. En jaksa purkaa, kun tuo on vähän tuollainen muutenkin 🙂

1 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *