Peppibloom-tunika

Peppibloom-tunika

Tämä ihana kangas on houkutellut minua jo keväästä asti. Ostin itselleni kasan kankaita juuri ennen positiivista raskaustestiä, ja enin osa jäi silloin odottamaan ”parempia aikoja”. Nyt päätin, että ihania kankaita tulee AINA UUSIA!

Muokkasin aiemmin tekemäni imetystunikan kaavaa (SK 4/2008) vähän. Lisäsin tilaa tisseille ja pienensin hihanaukkoja. Käänsin ja väänsin kankaanpalaani, kunnes sain sen riittämään tähän ja kuviotkin kohdistuivat tyydyttävästi. Kangasta jäi ohuiden suirojen lisäksi yksi kämmenenkokoinen pala 🙂 Tällä kertaa tein takakappaleen yhdestä palasta, sillä alkuperäinen poikkisauma oli lähes suora.

Ihana Peppibloom on muistaakseni Selialta (on myynnissä tällä hetkellä ainakin Royal-tuotteella) ja musta trikoo Jätti-Rätistä. Olen rakastunut. Sekä tähän malliin että kokonaisuuteen.

8 comments

Kiitokset kaikista kommenteista 🙂 Tää on taas vähään aikaan ehdottomasti ihanin vaate, jonka olen itselleni ommellut <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *