Pikkuinen piilo

Pikkuinen piilo

Tein tämän bodyn jo ajat sitten, mutta se roikkui pitkään odottamassa neppareitaan. Tämä on alkuperäisellä mallilla (Happy Squirrel, OB1/2012, koko 56) tehty, kun kisukankaiseen bodyyn muutin kaavaa kapeammaksi. Muutin kaavan jo piirtämisvaiheessa kietaisumalliksi. ”Sisäpuolella” kiinnitys on nauhoilla. Mustavalkoinen kangas on Selian puutarhapiiloa, musta trikoo on Ikasyrilta ja resoreista en ole varma. Ne ovat ihan aavistuksen eri sävyä kuin housuissa ja hupparissa, vaikka kuvittelin ensin niiden olevan samaa.

Huppari ja housut on tehty Ottobren (1/2013) malleilla Tikrutin ja Tiikeri. Koko näissä on 62. Kavensin kaavoja valmiiksi vähän. Housujen kuminauhakujan jätin vielä takaa vähän auki, jotta saan kuminauhan laitettua sinne sitten myöhemmin, kun tiedän, minkä kokoinen käyttäjä on 🙂 Keltainen resori on Majapuulta ja musta college omasta vanhasta hupparista. Jostain syystä ajattelin, etten ehkä käytä enää isoa miestenkokoa olevaa mustaa hupparia, jonka etumukseen olen hopealangalla kirjonut What a fucking fake 🙂 Säästin tuon kirjotun kohdan vielä – varmuuden vuoksi 😉 Kyllähän mä aikoinani sain siitä kovasti paheksuntaa vanhemmiltani.

7 comments

Upea setti, hienot värit ja oivallukset. Toimii monessa yhteydessä. Harmi vaan, että vauvat kasvaa niin nopeasti ja ihanat vaatteet jäävät niin nopeasti pieneksi.

Aivan ihanat yhdistelmät kankaissa ja olet käyttänyt Puutarhapiiloa luovasti. Tykkään, tykkään, tykkään….sanoinko jo, että tykkään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *