Voi mitä poneja!

Voi mitä poneja!

Voi olla, että vallan poneitta jäänyt mieheni ei tätä urakkaa kovin korkealle arvostanut kaiken muutto- ja syntymäpäivähässäkän keskellä, mutta eikös nää nyt ole melkoisen ihania?

Sain siis joku aika sitten kunnian toimia BlogSarina. Sain ihanaisen Pony Bloomini tuossa viikolla, mutta olosuhteiden pakosta pääsin ompelemaan vasta nyt viikonlopulla. Kangas on todella kivaa ommella, tukevaa ja jämäkkää jerseytä. Ihastuin aikoinaan Peppi Bloomiin ja teinkin nyt imetyspaidan samalla kaavalla. Myös omat legginsini ovat jääneet bloggaamatta, vaikka tein ne jo ajat sitten.

Vilho sai samistelupaitansa Ottobren kaavalla Snap Button (1/2013), josta onnellisesti unohdin koristenepparit. V-kaula-aukko ei myöskään kestä lähempää tarkastelua, tuollaisen tekeminen vaatii selvästi vielä vähän harjoittelua ja vähemmän tiukkaa aikataulua 🙂 Settiin sopivat housut ovat Ottobren Chillax-kaavalla, sekä paita että housut kokoa 104. Housujen kankaana on Selian farkkujersey, ihanaa sekin!

Ja vielä sokerina pohjalla pikkutilkuista syntyneet potkupuku ja paitabody koossa 50/56 🙂 Potkupuku näyttää ihan jättileveältä, vaikka kaventelin kaavoja reilusti.. Saa nähdä, hukkuuko pikkuinen tuohon.

10 comments

Voi miten kivoja taas! Ihanan raikas tämä kuosi ja ehdottomasti enemmän edukseen valmiina vaatteena kuin kankaana. Minäkin yllätyin noiden heppojen koosta. Luulin pienemmiksi.

Tuli kauheat paineet saada ommelluksi, kun noita ponipostauksia alkoi tippua viime viikon lopulla 😀

Aivan ihania poni vaatteita! <3 Täytyy saada äkkiä tutustuttua ompelukoneeseen että pääsen itsekin tekemään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *