Farkkulegginsit

Farkkulegginsit

Nämä odotivat valmistuistaan, noh muutaman kuukauden. Piirsin kaavat ja kiinnitin ne kankaalle joskus lokakuussa, mutta leikkelin ja ompelin ne vasta nyt, kun olen päässyt edes osasta raskauskiloista eroon. En kuollaksenikaan muista, mistä piirsin kaavat, mutta näissä on aivan liian korkea vyötärö, siis kirjaimellisesti vyötärö, ja lahkeissakin on reilusti ylimääräistä, vaikka jalkani eivät ole ihan lyhyimmästä päästä.

Mutta mihin mun takapuoleni on hävinnyt? Raskaus vei pyllyn ja siirsi sen mahan puolelle? Vai mitä häh? 😀

3 comments

O-o-o-oooo! Hyvän näköset farkkuleggarit! Pitäis itekki väsäillä, mutta olen vielä niin lannistunu omista joustocollege- leggareista, etten taida kyetä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *