Nallehaalari

Nallehaalari

Tämä vauva onkin suureksi yllätyksekseni ihastunut vaunuissa nukkumiseen, ja nyt, kun ulkona nukkuminen on päivittäistä, alkaa noiden villatakkien ja hihattomien haalareiden pukeminen ja riisuminen vähän rasittaa. Yksiosaisen haalarin kanssa pääsee niin paljon helpommalla.

Mustia jäänalleja oli vielä jäljellä kuten raitainterlockiakin, ja Myllymuksuilta tilasin kakkoslaatuista ohutta mustaa neulosta tämän vuoriksi. Haalari on siis kaksinkertainen. Mustaa pukua piristämään laitoin oranssin vetoketjun ja kantin. Kaavana on Ottobren Nukkumatti koossa 68 (6/2012), mutta pidensin hihoja ja lahkeita reilusti. Ne ovatkin nyt todella reilun mittaiset, mutta eivätpähän ranteet tai nilkat ihan heti vilku 😉

1 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *