Perusvaatetta pikkupojille

Perusvaatetta pikkupojille

En ollut etukäteen lainkaan ajatellut, etteivät samat sisävaatteet(kaan) sovi välttämättä sekä talvi- että kevätvauvalle. Minulla on siis melkein kahdetkymmenet trikoiset potkuhousut täysin turhan panttina. Eino ei tarkene niissä meillä. Kaivoin siis esille joustofroteet ja leikkelin jämäpaloista muutamat lämpöisemmät potkarit. Tällä kertaa kaikki kankaat ovat Metsolan ja kaavat Ottobren Crawler (4/2013) eri variaatioina.

Miniautopotkareissa kaava on muutettu haarakiilalliseksi, sillä kangas oli liian kapea. Nää on tosi jees 🙂 Koko on 68.

Hippie-potkareihin on tein keltaiset suikaleen takasaumaan, sillä kangas oli liian kapea 🙂 Koko on vähän jo pinkeä 62. Isompaa ei tästä kankaasta saanut. Isoveljestään poiketen tämä kaveri tykkää köllötellä selällään. Hän kaataa itsensä aina masultaan kyljelleen ja siitä selälleen. Isoveikka pönkesi toisin päin 🙂

Viimeisenä vielä heräteostos. Einon potkuhousut koossa 68 ja Vilhon paita, Beagle Boy (4/2013) pystykaulusversiona, koossa 104.

6 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *