Ihana imetyspaita

Ihana imetyspaita

Koskahan näitä on tarpeeksi? 🙂 Kaavojen pohjana on tuttu ja turvallinen Stormy Blue (Ottobre 5/2012). Hihoihin lisäsin löysyyttä ja rypytin niitä kevyesti, eteen lisäsin imetysluukun. Tää on hyvä, vaikka nämä kaavat ovat kyllä kaapissa kutistuneet omituisesti 😉 Kangasta on marioitu laatikossa ainakin vuosi, resori taisi tulla Majapuun lajitelman mukana.

7 comments

Kiva paita! Miten tuo imetysluukku tehdään? Siis ettei vahingossa luukku löpsähdä ja kannut tuu näkyviin.. (sori tyhmä kysymys…)

Jossain blogissa oli ohje, en kyllä muista enää missä.. Mutta tein suunnilleen sen mukaan, eli ala- ja yläkappale menevät noin 15 cm päällekkäin. Alakappaleen yläreunassa on jonkin verran venytetty framilon (kappale yltään rintojen yli). Alakappaleen alareunassa on aika tiukalle vedetty resori. Tuntuu hyvältä nyt, toivottavasti ei lörpsähdä nopeasti, kuten kaikille kaupan vastaaville malleille on käynyt..

Ihana paita! Mulla on saman kuosinen imetysmekko! 🙂

Pakko muuten kertoa että mäkin oon kahden pienen pojan äiti ja puusepän vaimo <3 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *