Keväänvihreä metsäretki

Keväänvihreä metsäretki

Talvi sitten kävi täällä tammikuussa parin viikon ajan. Nyt kyllästyin odottamaan uusintaa, ja tänään mittarin näyttäessä +8 astetta oli mitä mainioin sää käydä testaamassa uutta keväthaalaria ”pikkumetsässä”.

Matkalla uni kuitenkin vei voiton pienestä kulkijasta, ja hän nukkui lähes koko reissun. Isoveli sen sijaan halusi kiivetä jokaiselle isommalle kivelle ja minä koitin pysyä perässä. Kyllä nyt jo odotan, että saan tämän pikkuveljen selän puolelle kyytiin. Varsinkin metsässä kiipeily on suhteellisen haastavaa, kun ei näe jalkoihinsa.

Haalari on tehty Eurokankaan softshell-kankaasta. Vetoketjut jätin päälle näkyviin, niiden takana on tuulilistat. Raglansaumoissa on heijastinteret ja hihoissa mustat resorit. Ja kylläpä mä oon nyt tyytyväinen tähän! Vain tuo hupun alavara on vähän niin ja näin. Se ei ole ihan siisti, mutta katsotaan nyt, alkaako se häiritä minua, tuskin. Hupun kiristysnauhan päät piiloutuvat sauman sisään ja hupun saa kiristettyä stoppareilla. Hupun rumasti näkyviin jäävän sauman päälle ompelin koristenauhaa. Kaavan pohjana käytin Ottobren (1/2013) Baby Dinosaur -kaavaa. Hihoihin ja lahkeisiin lisäsin resorit ja etukappaleen muutin kokonaan. Tossut tähän pitää ainakin vielä tehdä 🙂

11 comments

On kyllä hiteckiä kerrakseen! Siis todella upee! Mä huomasin kans tossa viikko sitten että 6kk+ergo edessä niin ei oo maailman helpoin yhdistelmä metsässä 4v:n perässä 😀

Tää on todella ihana 🙂 Jos itsekin joskus uskaltautuisi edes lasten ulkotakkia kokeilemaan 😉

Apua kuinka komia!!! 😀 Iskee melkeinvauvakuume pelkästään siksi, että saisi vielä tehdä nuita ihania pikku haalareita ym vaatteita :D:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *