Valkoinen talo

Valkoinen talo

Siinä se nyt on. Meidän valkoinen talo. Ei se tuollaisenaan ole yhtään meidän näköinen eikä edes sellainen, jota olimme etsimässä, mutta jotenkin se tuntui omalta silti. Elämäntilanteen vuoksi taivuimme muutamaan kompromissiin: Talo ei ole hirsirunkoinen, eikä sitä ole rakennettu 1800-luvulla. Siinä ei ole vanhoja kauniita ulkorakennuksia, ei tallia, navettaa tai aittaa. Se ei myöskään ole uusi eikä itse rakentamamme.

Talo on kuitenkin kauniilla paikalla kallion päällä puolen hehtaarin tontilla, josta osa on hoidettua pihaa, osa metsää. Neliöitä ei ole liikaa, eikä toivottavasti myöskään liian vähän. Isossa autotallissa on tilaa puusepän puuhastella. On kodinhoitohuone ja iso keittiö uusine kodinkoneineen. Olohuone on iso ja siinä on ikkunat kahteen suuntaan. Vaatehuone on suuri plussa. Talo on myös yhdessä kerroksessa, mikä pienten lasten kanssa on varsin mukava juttu, vaikka Vilho jo hyvin pienenä kulkikin sujuvasti portaita itsekseen.

Tällä hetkellä talo on suoraan sanottuna niin hirveän ysäri sisäpuolelta, ettei sitä esitellä ennen remontin valmistumista 🙂

Etupihalta löytyi pajunkissojen lisäksi myös ihan oikea kisu 🙂  Tämä kuulemma oli ihana kissa, toisin kuin meidän oma Hilma… Jospa Hilmastakin tulisi ihana, kun hän pääsee omaan kotiin..?

…tsuku-tsuku-tsuku-tsuku lähdetään!

6 comments

Ihanan rauhallisen näköisellä paikalla – ja miten kaunista teillä tuleekaan kesällä olemaan, kun kaikki on vihreää! Kyllä se talo asujiensa mukaiseksi muuttuu. Onnea uuteen kotiin!

Onnea uuteen kotiin <3. Onneksi kaikki mikä tekee rakennuksesta kodin löytyy seinien sisältä. Kohta huomaat jo rakastavasi tätä valkoista taloa, koska sen seinien sisälle on ujutettu pala teidän perheen historiaa!

Onnea talohankinnalle! Teidän tekevissä ja osaavissa käsissä talo muuttuu sitten aikanaan sisältäkin omanlaiseksi. Ja niinhän se on että sijaintia ei voi muuttaa, kaiken muun voi jos haluaa ja jaksaa. Lisäsin muuten sun blogin viimeinkin oman blogini blogilistaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *