Remonttipuuhissa

Remonttipuuhissa

Viimeinen viikko on pitänyt sisällään lähinnä tätä, eli tapettien repimistä. Onneksi kaikissa huoneissa tapetti ei ole ihan näin tiukassa, vaan olohuoneen ja lastenhuoneen tapetit lähtivät nätisti lähes kokonaisina vuotina. Tänään hainkin seinien tasoittamiseen 10 litran pönikän jotain tasoitetta (älkää kysykö mitä, toimin vain ohjeiden mukaan 😉 ). Sitä sitten seuraavaksi…

Alla on kuvia työhuoneesta. Siellä tapetti on varmaan liimattu erikeepperillä, sillä se ei tahdo irrota ollenkaan. Onneksi sisukas anoppini on auttanut tämän huoneen uusimisessa. Ensin kastelimme tapetit siis liisterillä, sitten vedellä ja lopulta koko seinä kelmutettiin. Kelmujen alle suihkuteltiin vielä vähän kosteutta, ja lopulta alkoi tapetti irtoilla tuollaisena lattialla näkyvänä silppuna. Makuuhuoneemme tapetti on samaa tavaraa. Päätimme jättää sen repimättä, sillä huone ei haise erityisen pahalle. Tässä sinisessä huoneessa asui viime vuodet kaksi isoa koiraa ja haju oli melko käsittämätön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *