Kettumaista menoa

Kettumaista menoa

Remonttipuuhien lomassa sain kuin sainkin tehtyä pienimmälle kettusetin. Kuten arvelinkin, tämä kangas ei kelvannut pian 3-vuotiaalle isoveljelle. Kunhan ehdin, teen tästä vielä kesähaalarinkin juniorille. Kangas on Sari Ahokaisen uutuus ”Karkkis”. Nuorimmainen on tällä hetkellä kovasti kiinnostunut kaikista kuvioista ja väreistä ja on kova poika tutkimaan vaatteidensa kuvioita, joten tämä tuli kuin tilauksesta hänelle.

Settiin kuuluu body (Bert, Ottobre 1/12) koossa 68 ja housut (Tiikeri, Ottobre 1/13) samassa koossa. Oranssi college löytyi omista varastoista, samoin oranssi resori. Tähän voisi vielä tehdä hupparin, mutta en ole ihan varma tuon collegen laadusta, ja haluan testata sen pesunkestävyyden ennen kuin ompelen siitä mitään kovin kummoista.

Eino kiittää!

4 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *