Silkkaa sirkusta

Silkkaa sirkusta

Paapiille tuli tuossa joskus huhtikuussa myyntiin ihanaakin ihanampi sirkuspuuvilla. Olin pitkään pähkäillyt poikien huoneen verhoja. Kun näin tämän kankaan, päätös tuli välittömästi! Seinät maalasin harmaiksi Tikkurilan sävyllä graniitti. Kuten kuvista näkyy, vähän kaikkea pientä on vielä kesken, kuten kattolistat.. Huoneen sisustus tulee myöhemmin jatkamaan sirkusteemaa, kunhan minulla on aikaa.

Sivuverhot ovat Ikeat puuvillaa ja ne ovat omalla tangollaan, joten ne saa yöksi vedettyä ikkunan eteen, jotta Vilho ei pääse katselemaan yöllä ”puissa kiipeileviä mörköjä”. Takapihallamme on siis vain metsää. Sirkuspuuvillan tukena on Jätti-Rätin valkoista puuvillaa, ja kapan yläreunassa on vinokantti, jonka löysin laatikostani.

Tykkään ihan valtavasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *