Onnellisen imetyspaita

Onnellisen imetyspaita

En erityisemmin ihastunut tähän kankaaseen nähtyäni sen ensimmäisen kerran. En myöskään saanut ensin ommeltua siitä mitään. Viime perjantaina kuitenkin innostuin FB:n Saumanvara-ryhmän SavaWaysta, jossa piti inspiroitua runosta. Mikä tekee minut onnelliseksi? No ainakin hyvin onnistunut imetys – jo toista kertaa. Olen myös laihtunut ulos – tai oikeammin sisään – lähes kaikista imetyspaidoistani, joten tarvitsen niitä lisää!

Vaikka kangas ei kankaana ollut erityisesti mieleeni, tämä valmis vaate on IHANA! En ole pitänyt muuta paitaa koko viikonloppuna 🙂 Värikin on minulle kuin tehty, juuri oikea! (ja hei, huomatkaa uusi kevyt kesätukka ja muutenkin täysin naturelli kesälook 😉 )

Kankaan sain Sari Ahokaiselta vappuylläripaketissa.

1 comments

Kaunis toppi! Kivasti sopii tuo keltainen mukaan tuohon. Onnistunut imetys on kyllä arvokasta, monella tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *