Etusivu » Onnellisen imetyspaita

Onnellisen imetyspaita

En erityisemmin ihastunut tähän kankaaseen nähtyäni sen ensimmäisen kerran. En myöskään saanut ensin ommeltua siitä mitään. Viime perjantaina kuitenkin innostuin FB:n Saumanvara-ryhmän SavaWaysta, jossa piti inspiroitua runosta. Mikä tekee minut onnelliseksi? No ainakin hyvin onnistunut imetys – jo toista kertaa. Olen myös laihtunut ulos – tai oikeammin sisään – lähes kaikista imetyspaidoistani, joten tarvitsen niitä lisää!

Vaikka kangas ei kankaana ollut erityisesti mieleeni, tämä valmis vaate on IHANA! En ole pitänyt muuta paitaa koko viikonloppuna 🙂 Värikin on minulle kuin tehty, juuri oikea! (ja hei, huomatkaa uusi kevyt kesätukka ja muutenkin täysin naturelli kesälook 😉 )

Kankaan sain Sari Ahokaiselta vappuylläripaketissa.

One thought on “Onnellisen imetyspaita

  1. Kaunis toppi! Kivasti sopii tuo keltainen mukaan tuohon. Onnistunut imetys on kyllä arvokasta, monella tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top