Perhosia pikkupojille

Perhosia pikkupojille

Sari Ahokaiselta saapui uutuusyllätys vapun alla. Vilho valitsi kahdesta värivaihtoehdosta välittömästi tämän oranssin itselleen. Hän rutisti kangasta sylissään ja totesi: ”Tämä on ihana. Tämä on minun. Äiti ompelee tästä MINULLE!” Ja näin tapahtui. Leikattuani isoveljen paidan mietin, että kaipa tuo pikkuvelikin voi samoissa väreissä kulkea..

Vilhon paita on koossa 110 ja liian iso. Saattaa olla, että pienennän sitä vähän. Tämä ei ehkä ole lempiväri enää ensi kesänä 😉 Housut on hyvät, vaikka poika väittikin niiden olevan ahtaat pyllystä. Piirsin housujen kaavat ITSE! Vähän niitä pitää tosiaan väljentää ylhäältä, mutta aika hyvät noista tuli. Tuollaiset poikien legginsit.

Pikkuveli sai Ottobren kaavoilla Baby Whale -bodyn (74) ja Baboon-housut (74). Näissä on kasvunvaraa, mutta onhan tässä kesäänkin vielä aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *