Amppari-Eino

Amppari-Eino

Halusin testata Ottobren Villikon (1/2013) kaavan ennen kuin ompelisin siitä mitään erityistä. Testikankaaksi valikoitui muutamalla (kahdella tai kolmella) eurolla ostamani pätkä Metsolan joustofroteeta. Resori on Majapuun avoimista ovista ostettu, joten tämän ihanuuden hinnaksi tuli alle vitonen 🙂

Valitsin kooksi 74,  ”jotta siinä olisi kasvunvaraa”. No eihän siinä mitään varaa ole! Mulla on jo ihan jättivauva 🙂 Kaavaan lisäsin korkean kauluksen, joka voisi olla lyhyempi/löysempi. Hihat jäivät lyhyiksi, joten korvasin puuttuvan pituuden pidemmillä resoreilla. Ihanasti jaksoi pieni kuumepotilas vähän hymyilläkin kameralle 🙂

2 comments

Voi söpöläinen <3 Tuo väritys on kyllä aivan ihana ja sopii kyllä niin hyvin tollaseen haalariin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *