Tähtiä, tähtiä!

Tähtiä, tähtiä!

Olin jemmannut tätä(kin) kangasta ties miten pitkään. Eräänä päivänä sain kuitenkin idean Käpysen tähtineppareista. Tilasin siis nepparit ja nyt sain vihdoin tämän ommeltua, päiväunien aikana.

Kaavana on Ottobren 6/2013 Indian Elephant koossa 80. Kangas on Majapuun tähtineulosta ja resori jotain kaapista löytynyttä. Kohdistukset kosahtivat edessä vähän, takana pahemmin. Murheenkryyni oli kuitenkin nuo nepparit. Painoin lähes jokaisen kahteen kertaa, sillä Prymin pihdeillä noita ei saanut laitettua lainkaan eikä se käsinkään ollut ihan helppoa… Mutta olipa ihanaa saada se kauan kaivattu VAU-fiilis, kun tämä valmistui 🙂 Luultavasti rakastun tähän vielä enemmän kuin ampparijumppikseen.

4 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *