Synttäripaita pari kuukautta myöhässä..

Synttäripaita pari kuukautta myöhässä..

Puuh. Miten väsynyt mä oikein olen, kun nämä kuvatkin on nyt tällaisia?! Vilhon kesäyöpuku jäi bloggaamatta kokonaan, kun en saanut siitä mitään järkevää kuvaa. Ehkä joku toinen kerta sitten.. Tämä on kuitenkin ihana paita. Sen piti valmistua Vilhon 3-vuotissyntymäpäiväksi huhtikuussa, mutta eipäs valmistunutkaan. Pikkuveljen liivi samasta kankaasta valmistui jo toukokuussa, tämä nyt. Oikeastaan tämä valmistui jo hetki sitten, sillä se on ehtinyt jo käydä käytön jälkeen pesussakin. Ja koska olen laiska ja väsynyt äiti, en jaksanut silittää sitä pesun jälkeen. Ehkä jaksan ryhdistäytyä näiden kanssa sitten, kun olen saanut nukkua vaikkapa kokonaisen viikon enintään kahdella yöheräämisellä.. eli joskus ensi jouluna kenties?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *