Tribute to Ikasyr

Tribute to Ikasyr

Saumanvara-ryhmän perjantai-illan haastessa oli tällä kertaa aiheena tribuutti jollekin kangaskaupalle, jolla on erityinen merkitys ompelijalle. Huomasin haasteen illalla viittä vaille yhdeksän, menin kangaskaapilleni ja tuijotin vaihtoehtoja: tätä ja yhtä Paapiin kangasta. Valitsin Ikasyrin, sillä sieltä olen (muistaakseni) tilannut ihka ensimmäiset nettikangaskauppaostokseni Vilhon syntymän jälkeen.

Olen pähkäillyt, mihin käyttäisin tämän kankaan ja jossain vaiheessa mietin jo tämän myymistäkin. Levitin kankaan eteeni paidaksi, mutta sitten laskinkin sen alemmas ja näin lopputuloksen: tuubimekko! Tällaista minulla ei ole IKINÄ ollut! Alle sopivat kivasti mustien rintsikoiden olkaimet, sillä en todellakaan aio liikkua tässä (ainakaan kotipihan ulkopuolella) ilman liivejä – sen verran on kahden lapsen imetys verottanut rintavarustustani.

Täytyy sanoa, että äitiyslomalaisena autottomana keskellä metsää lököhousuissa lasten kanssa puuhailun rinnalla tämä mekko sai minut piiiiitkästä aikaa tuntemaan itseni muuksikin kuin pelkäksi maitoautomaatiksi, hyppyyttäjäksi, nukuttajaksi, leikittäjäksi, syöttäjäksi ja mitä näitä nyt onkaan.. MUTTA, jotta tämä olisi myös käytännöllinen, tässä on myös helppo imettää 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *