Lökäpöksyt isolle pojalle

Lökäpöksyt isolle pojalle

Kävimme viime viikolla ex tempore laivaristeilyllä, ja kyllähän laivalle piti saada uudet housut! Ompelin sitten Vilholle lököhousut uusimman Ottobren mallilla Mock Denim koossa 110. Muuten nämä on tosi hauskat, mutta kiireessä en pienentänyt vyötäröä riittävästi. Ilman kiristysnauhaa nämä putoavat siis jalasta. Hiukan korjattuina voisin kuitenkin tehdä näitä toisetkin! Kankaana on Majapuun joustocollege. 

Alemmassa kuvassa on mukana serkkutyttö hänelle joululahjaksi ompelemassani setissä 🙂 Kaikkien vaatteiden kankaat Majapuulta.
Pienin kulki mukana joko liinassa tai repussa, ja minä mahdun taas vanhoihin farkkuihini!

3 comments

Mistä löytyisi ohje tuohon liilaan mekkopaitaan ja enemmän kuvia siihen?

Kaavat on Ottobresta, mutta en kyllä yhtään muista, mistä lehdestä. Eikä kuviakaan näy olevan edes koneella enempää, kun tuo meni aikoinaan joululahjaksi. Kaiken lisäksi tämä onneton kommentti tuli monta viikkoa myöhässä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *