Äitipeipolle

Äitipeipolle

Näin tämänmallisen imetyspaidan Saumanvara-ryhmässä ja ihastuin siihen ikihyviksi. Jos joku muistaa/tunnistaa tämän alkuperän (blogissa oli useampi tällä mallilla), niin vinkatkaa, niin linkkaan tänne 🙂 Tää on IHANA! Nyt, kun tämä rintavarustus on tosiaan kutistunut lähes olemattomaksi, tämä malli on noita selvästi mukavampi. Idea on siis siinä, että alempi ”paita” ylettyy vain rintojen alle ja näiden kahden välistä onnistuu imetys varsin huomaamattomasti ja mukavasti. Kaavapohjana on – yllätys yllätys – Stormy Blue (OB 5/2012). Kangas on PaaPiilta. Näitä voisi kyllä tehdä jonkun lisääkin.

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä: Minulle kotiutui tällainen, nimittäin kantinkääntäjä! Tämä on Janomen peitetikkikoneen kääntäjä, eikä sen kiinnitys ole samassa kohdassa kuin oman Husqvarnani ruuvinreiät, joten tuo on nyt ollut kiinni ihan vain sinitarralla. Toimii se noinkin – ja on kyllä aivan ihana! Yksi työvaihe jäi kokonaan pois, ja jälki on siisti! Kumpa tällainen olisi ihan alkuperäistarvikkeena tuohon yhdistelmäänkin. Ainut, jonka olen löytänyt, oli varsin onnettomanoloinen kääntäjäpaininjalka, josta en suuremmin innostunut.

Tässä linkki imetyspaidan ohjeeseen.

1 comments

Hieno imetyspaita! Minäkin näin tuollaisella periaatteella olevan paidan jossakin, mutta en muista missä!! Mietin että olisi kiva malli, vähän erilainen paita kuin "perinteinen" vaakaluukullinen. Kunhan saisi tehtyä, onneksi imetys on vasta alussa. -Taina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *