Joku tykkää turkoosista

Joku tykkää turkoosista

Mä niin rakastan kantinkääntäjääni, ja jostain käsittämättömästä kohtalon oikusta myös tuo murheenkryynisaumurinikin on yhtäkkiä päättänyt alkaa tehdä moitteetonta jälkeä! Mitä ihmettä?! Sehän on takunnut alusta asti eli jotain neljä vuotta. En ole edes tehnyt sille mitään, ei ole uusia neuloja, lankoja tai mitään. Ehkä se kolahti muutossa juuri sopivasti?

Hihattomien paitojen malli on Gecko Games (Ottobre 3/2014). Pääntie ja kädentiet saisivat olla väljemmät, mutta muuten tuo oli juuri sopiva koossa 104. Innostuin jopa hiukan hifistelemään ja jaksoin vaihtaa peittariin ompeleen! Käänteet onkin ommeltu nelilankaisella peitetikillä, kantit tavallisella kapealla kolmilankaisella. Kantit on luonnollisesti käännetty kantinkääntäjällä. Se on vaan niin ihana, etten osaa olla hehkuttamatta sitä!

Housut ovat Ottobren malli Mock Denim (4/2014), mutta nyt kavensin niitä ylhäältä ja laitoin resorin ihan oman tuntuman mukaan. Näistä tuli oikin kivat! Body on Ottobren Kisuliini koossa 80.

Ihanat turkoosit kankaat ovat Salon Kangasunelmasta. Yksivärinen on joustocollegea ja kuviollinen jerseytä. Oranssi jersey on Sari Ahokaisen Love Butterfly (saatu blogSari-lähetyksenä keväällä) ja se loppuikin nyt. Tilkuista voisi ehkä saada vielä lippapipon. Bodyn ihanat tähtinepparit ovat Käpyseltä.

Lähipäivinä kannattaa pysyä kuulolla. Blogini täyttää ensi viikolla 4 vuotta, ja luvassa on pienet arpajaiset, joissa palkintona ainakin lahjakortti Sari Ahokaisen verkkokauppaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *