Taskuvaippoja!

Taskuvaippoja!

Nyt kelpaa! Olen ollut epätoivoinen tämän vaippa-asian suhteen, sillä olen kovin laiska käyttämään vauvalla sisävaippaa ja villahousuja, vaikka ne olisivatkin ehkä paras vaihtoehto. Luovuimme jo pari kuukautta sitten kaikista fleecepintaisista vaipoista (joita oli PALJON), sillä Einolle ilmestyi kiinteiden ruokien myötä ikävää vaippaihottumaa, jota kosteutta hautova fleece pahensi. Jäljelle jäi vain pari kirpputorilta ostamaani coolmaxpintaista taskua ja muutamia bambufroteepintasia Myllymuksuja.

Yksi kirpparilöytöni oli selvästi yli muiden istuvuudeltaan, joten päivänä eräänä otin vaipan ja leikkelin pul-kankaasta ja coolmaxista sen avulla uusia vaippoja. Tein jo aiemmin muutamia taskuvaippoja kaavalla, jota en ollut etukäteen testannut, eivätkä vaipat pahaksi onnekseni olleet pätkän vertaa sopivia. Ne jäivät kokonaan käyttämättä. Kynnys näiden tekemiseen oli siis kohtuullisen korkea. Onneksi jaksoin tehdä nämä, sillä nämä ovat nyt ehdottomasti meidän vaippojen ykkösluokkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *