Taskushortsit

Taskushortsit

Viime viikon perjantaina oli taas kerran Saumanvara-ryhmän perjantai-illan veivaus. Olin unohtanut koko perjantain, ja havahduin asiaan puoli kymmeneltä selaillessani puhelimella Facebookia. Eipä muuta kuin tuumasta toimeen. Sen viikon aiheena oli kuvasta inspiroituminen. Inspiroiduin kuvasta, jossa oli sisältä keltaiseksi maalattu kaappi. En keksinyt kivaa tapaa käyttää väripintaa jossain sisällä, joten päädyin isoihin väritaskuihin (samana päivänä postin tuomien Gugguu-shortsien innostamana).

Illan pimeydessä resori ja taskukangas näyttivät aivan samanvärisiltä, mutta eiväthän ne auringonvalossa olekaan yhtään samanväriset. Noh, väliäkö tuolla. Paita on lähes aina tuon resorin peittona. Taskujen tikkaukset ovat kulmista rumat, joten ompelin kulmiin nappeja, jotka Vilho sai valita itse. Yhdestä kulmasta napit jäivät pois, sillä pojalla oli jo niin kiire juosta housuineen karkuun…! Nämä suuret taskut on nyt kyllä olleet tosi kova juttu 🙂 Ja kyllä tuli taas ihanat lököshortsit! Kaavana on taas Mock Denim (4/2014) ylhäältä reippaasti kavennettuna.

1 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *