Raitaa rantatuoleihin

Raitaa rantatuoleihin

Viimeinkin! Ties miten vanhojen aurinkotuolieni punaiset päälliset olivat jo ainakin pari kesää näyttäneet niin hirveiltä, että ne alkoivat jo senkin takia jäädä vähemmälle käytölle. Aurinko oli polttanut vanhat kankaat vaaleankirjaviksi ja väri oli muuttunut kestolikaiseksi. Viimein sain päätettyä, millaisen kankaan halusin näihin – ja sain jopa ostettua sen.

Kangas on Ikean paksua puuvillaa. En esipessyt sitä, sillä ajattelin sen kelpaavan ilmankin. Jo ommellessa kaduin päätöstäni. Kangas haisi hirveälle ja mustaa väriä tarttui sormiin. Mahtaakohan mustaa tarttua myös ihoon/vaatteisiin, kun tuolissa istuu? Toivottavasti tuo ei ainakaan valtavasti kutistu… Onneksi takkiin ei tule paljoa, jos nämä nyt menevätkin sitten pilalle ensimmäisessä pesussa, sillä kangas maksoi kympin. Sitä jäi vielä jäljelle muiden kalusteiden pehmusteita varten. Nyt näyttää kuitenkin hyvältä!

Olemme koko kesän urakoineet pihamme kimpussa, ja lähiaikoina on luvassa jonkinlainen yhteenveto ja esittely 🙂 Remonttiroskaa on ympäriinsä vielä niin paljon, ettei kovin edustavia kuvia saa nyt otettua.

Muistathan osallistua arvontaan vielä tämän päivän aikana! Jos sata lukijaa tulee täyteen, lupaan jonkun pienen lisäyllätyksen 🙂

1 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *